Aanmelden

Proefles

Wij nodigen u graag uit om een keer mee te doen met een proefles. Hierdoor ziet u hoe een les verloopt en of de sport u ligt. Het is een kans voor de aspirant judoka/karateka/ jiu jitsu/ FA-SD'er om hun passie voor de sport te ontdekken.

Bel even de leraar voor beschikbare tijden en om te laten weten dat u komt.

Voordat u zich aanmeldt

Als u lid bij ons bent of wilt worden en gebruik maakt van onze diensten of producten, dan doen wij dat graag met heldere en transparante afspraken. Door uw inschrijving verklaart u onze algemene voorwaarden en de huisregels van Karel Gietelink Sport te accepteren. De algemene voorwaarden en de huisregels zijn terug te vinden hieronder in de voetnoot (druk op de juiste knop) en eventueel is het op te vragen bij Karel Gietelink.

Zie onder voor het aanmeldingsformulier.

Wat heeft u nodig om mee te doen?

Komt u voor een proefles? Dan is een lange sportbroek en een T-shirt voldoende. U krijgt van ons een judo/karate jas te leen, zodat u lekker mee kunt draaien met de les.

Schrijft u zich officiëel in? Dan is het verplicht dat u in de lessen een judo/karate pak draagt. Wij hebben onze eigen pakken (gi's); deze kunt u aanschaffen tijdens de les. U kunt natuurlijk ook online of in een winkel een gi (= judo/karate pak) kopen. Vraag even om kleding advies bij de leraar. Een tweedehands pak kopen van een andere judoka/kareteka mag natuurlijk ook en is goed voor een duurzame maatschappij.

Inschrijvingsformulier / application form

Wilt u zich inschrijven voor één van de sporten bij Karel Gietelink Sport? Vult u dan a.u.b het inschrijfformulier hier in. Of stuur een email naar kjgietelink@gmail.com. Voor vragen kunt u ook op de whatsapp knop drukken rechts onder (alleen werkzaam op een mobiel).

Bij aanmelding hebben wij wat gegevens van u en/of van uw kind nodig, zie hiervoor het inschrijvingsformulier op deze pagina.

Het e-mailadres is nodig om u op de hoogte te houden van nieuwe informatie, en uw IBAN hebben we nodig om lesgelden te incasseren.

Uw gegevens worden opgestuurd naar onze accountant.

For our english speaking guests:

Feel free to contact us by email, telephone or by whatsapp (WA). You can use the green WA button on the lower right for WA (only on a mobile phone).

Join us for a free introductory lesson, or come and watch a class in progress! Please call upfront to let the teacher know you are coming, so he can let you know which class would be most suitable for you or your child.

If you want to join as a member, please fill in the application form on this page. Before signing up, please read the house rules and the Terms and Conditions (algemene voorwaarden). We only have them in dutch. By joining KGS you automatically agree to our terms and conditions.

"Duizenden herhalingen en plotseling komt de volmaaktheid uit iemands ware zelf tevoorschijn".

- een Zen spreuk -